Bemutatkozás

Adószakértő Iroda Számviteli és Adótanácsadó Kft.                                            

                                                                                                       

Budapest XVI. kerületében működő irodánk számviteli szolgáltatásra, adótanácsadásra, üzletviteli tanácsadásra szakosodott társaság.

A sikeres üzleti élet egyik legfontosabb feltétele a folyamatosan változó jogszabályok, ezen belül is a számviteli és az adótörvények követése. A professzionális adótanácsadás tervezési szakaszban történő igénybevétele egyrészt kifizetődő, másrészt egyre inkább elkerülhetetlenné válik az induló, valamint a már működö, sikeres vállalkozások számára is.

Okleveles adószakértő kollégáink komplex módon áttekintik az egyes üzleti folyamatokat. Tudásuk legjavát kínálják, hogy megbízóink előre tervezhetően tisztában legyenek az általuk végrehajtani kívánt ügyletek adókövetkezményeivel, így figyelmüket kizárólag a vállalkozásuk irányítására összpontosíthassák.

Igazságügyi szakértőink peres és nemperes ügyekben adószakértői és könyvszakértői véleményt készítenek kirendelés vagy felkérés (megbízás) alapján.

23 éves, az üzleti életben szerzett szakmai tapasztalattal rendelkező szakértőink készséggel állnak ügyfeleink rendelkezésére adóhatósági revíziókkal és önrevíziókkal, hatósági állásfoglalásokkal, valamint jogorvoslati eljárásokkal kapcsolatos kérdésekben.